Komidoor.se – Integritetspolicy

 

Komidoor.se tillhandahålles av Komidoor AB och vi värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

 

Information vi samlar in om dig.

Sedan 2020-05-01 använder Komidoor.se Google Analytics och samlar in data i enlighet med de användarinställningar som du som användare har angett i dina inställningar i Google. De hanterar endast nödvändiga uppgifter och i enlighet med de dataskyddskrav som gäller. För mer information, se respektive leverantörs dataskyddspolicy.

 

Vad gör vi med din information?

Som användare har du möjlighet att kommentera artiklar.

Samtliga användares besöksstatistik analyseras för att förbättra kvaliteten på webbplatsen.

 

Vilka kan vi komma att dela din information till?

Komidoor.se delar inte ut informationen till någon tredje part.

 

Cookies och liknande tekniker?

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.

 

Förändringar i denna dataskyddspolicy

Vi reserverar oss rätten att ändra denna dataskyddspolicy när som helst. När vi gör förändringar meddelar vi detta genom att publicera uppdateringen på hemsidan och ändra senast uppdaterad-datum längst upp på denna sida. Vid större förändringar meddelas också med en särskild notis på vår hemsida.

 

Kontakta oss

Komidoor AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559010-3114 och har sitt säte på Industrivägen 49, 433 61 Sävedalen.

Kontakta info@komidoor.se för frågor om dina sparade uppgifter.