Fönsterserier

NTech

NTech är ett välutvecklat fönsterkoncept som täcker mycket av marknadens behov. Fönstret har många stora möjligheter till anpassning och rekommenderas därför till både objekt och villor.

I NTech-serien har vi lagt ett stort fokus på starka beslag och tåliga detaljer samtidigt som produkten är väl isolerat.

NorDan NTech Passiv fönster uppfyller Nordens officiella miljömärkning Svanens krav för fönster och är Norges första svanmärkta fönster. Svanmärkta fönster har hög värmeisolerande förmåga. Därför går det åt betydligt mindre energi till att värma upp huset, vilket minskar koldioxid-utsläppen.

Kvillsfors

Kvillsfors specialitet har sedan 1925 varit objekttillverkade aluminiumbeklädda träfönster. Så är det fortfarande.

Kvillsfors sortiment ingår sedan 2011 i NorDan. Här finner du kunnande och produktkvalitet av högsta klass. När vi levererar våra fönster känner vi ett enormt ansvar. Dels att matcha alla de duktiga arkitekter och byggföretag som skapar för framtiden. Dels att med god design och kvalitet. Miljötänkande och rätt dimensionering i fråga om brand, buller, U-värden och säkerhet är A och O vid byggnation. Vi vill med vår kunskap och erfarenhet bidra till att både byggare och användare blir nöjda.

Kvillsforsfönster objektfönster tillverkas av aluminium och trä. Aluminum är hårt och tåligt, den sidan vänder vi utåt mot väder och vind. Trä är mjukt, varmt och ombonat. Den sidan vänder vi inåt mot människor och innemiljö.

Tanum

Denna serie innefattar ett svenskt och rejält trä- eller trä/aluminiumfönster. Det har en klassisk form, alla moderna funktioner och tillverkas speciellt för privatmarknaden och husindustrin.

Isolerglaskassett med tre skikt och energibeläggning är standard. Mellan glasen använder vi argongas, som isolerar bättre än vanlig luft. Istället för en traditionell metallist mellan glasen använder vi varmkant, som effektivt skiljer kyla och värme åt. Genom att välja rundad eller vinklad profil, postar, spröjs och färger får du ditt personliga fönster.

Vårt standardsortiment är dessutom mycket generöst då det gäller bredder och höjder.

Ladda ner (PDF)

NTech

Kvillsfors

Tanum

Säljkanaler
Objekt
Husindustri
Återförsäljare
Konstruktion
Innåtgående
Innåtgående passiv
Utåtgående
Kopplat
Material
Trä/aluminium
Trä
Egenskaper
U-värde standard 0,9 W/m2K 1,0 W/m2K 1,0 W/m2K
Karmdjup trä 105 mm 105 mm (vissa 120mm)
Karmdjup
trä/aluminium
113 mm 115 mm 115 mm (vissa 132mm)
Tillval
Mellanglaspersien
Ljudreduktion, max Rw 44 dB Rw 49 dB Rw 42 dB
Brand B60 (EI60) 1
Brand EI30
Säkerhet EN1627
Solskyddsglas
Passiv fönster Ja, ner till U=0,6Wm2K Ja, ner till
U=0,8Wm
2K
Passiv fönstedörr Ja, ner till U=0,8Wm2K
Passiv skjutdörr Ja, ner till U=0,8Wm2K

1(Endast vid fast fönster)

Kontakta oss
för en offert!

 

031-310 40 50

Jag önskar offert på följande:

Komidoor AB

Industrivägen 49,
433 61 Sävedalen

Kontakt

ak@komidoor.se
031-310 40 50